Börja träna !
 
HANMOOSADOJANG - KOREAN WARRIOR CLUB
finns för alla som vill träna, studera koreanska kampsporter och vill träna/utvecklas i en säker och prestigelös miljö. Vi värnar om bra gemenskap, alla tränar efter sina egna förutsättningar med respekt för sina träningskamrater. För oss är nyfikenhet till att lära sig mer i koreansk kampsport, grunden för vår genuida klubbanda.

Hanmoosa betyder "Den koreanska krigaren" eller ordagrant "Den koreanska kampmästaren" Filosofiskt innerbär det att medlemmar av Hanmoosa ska sträva efter att lära känna/bli en mästare över sin kropp, både mentalt och  fysiskt.  Att bli ett med sig själv eller bli en krigare är målet för att må bra ( inte skadas) och leva längre (överleva) i striden som vi kallar Livet.

Vi har fria nybörjare intagningar...

det innerbär att man kan börja träna hos oss när man vill under året. Det är bara att höra av dig till oss eller kom förbi någon av  våra dojanger.  Vi finns mitt i Linköping! och i Borensberg någon mil utanför Linköping.
Vid provträning gäller t-shirt/topp, träningsbyxa och vi tränar barfota. 
Glöm ej vattenflaska! 


Kom ihåg att :
 • Du behöver inga förkunskaper.
 • Du behöver inte vara i form.
 • Du får provträna gratis.
 • Du är inte för gammal för att träna.

Egen träningslokal / dojang, mitt i Linköping...

Vår fina Dojang ligger i Linköpings Sporthall ( boxningshallen), snickaregatan 35, Linköping!

Det är högt till tak och bra ventilation, finns dusch och bastu. Sköna kampsportmattor ca: 250 m² för bästa träningskomfort. Slag och spark mittsar samt diverse träningsvapen finns redo att användas i dojangen.

Är Du redo för vår träning? 

Vår klubb är en ideel förening

vilket betyder att vi saknar vinstintresse och föreningen drivs av våra medlemmar, intäkter som vi får i form av medlemsavgift, träningsavgift och bidrag används till att driva klubben, det handlar om hyra, städ, administration. Om det blir någon vinst så går det tillbaka till våra medlemmar genom att vi förbättrar dojangen, ordnar event, seminarium och tävlingar eller utbildning av våra instruktörer.

Alla våra ledare och instruktörer ställer upp helt gratis på sin fritid av den enkla osaken att de brinner för sin sport och vill ge Dig som medlem, alla positiva aspekter som våra kampsporter kan ge Dig...

Träningsglädje  •  Kamratskap   •  Personlig utveckling  

10 bra skäl för att träna hos oss.

 1. Du får ett roligt sätt att komma i form.
 2. Du lär dig unika och effektiva kampsporter.
 3. Du får bättre hälsa och mår bättre.
 4. Du får träffa nya vänner och en ny "familj"
 5. Du får ett effektivt självförsvar.
 6. Du får träna för instruktörer med lång erfarenhet
 7. Du får träning med bra struktur och innehåll.
 8. Vi har träning för hela familjen.
 9. Du blir starkare både mentalt och fysiskt.
 10. Du lär dig något nytt och utmanande både kropp och själ på ett positivt sätt.