84326334-BWIT6
Välkommen till Hanmoosadojang, Linköpings
absolut mest hyllade kampsport klubb!


Koreansk kampsport för alla, när den är som bäst är vårt motto.
Träningsglädje, kamratskap och personlig utveckling är våra ledord.
 


13
UNIKA INSTRUKTÖRS LEDA 
KAMPSPORT PASS I VECKAN
 
400 
KVM TRÄNINGS YTA MED SKÖN KAMPSPORT
MATTA FÖR BÄSTA TRÄNINGSKOMFORT

200
MEDLEMMAR, STOR FAMILJ

4
KOREANSKA KAMPSPORTER

 
Haidong gumdo
Världens mest snabb växta och populäraste träningsform för svärdsträning, med dynamiska kroppsrörelser och de fruktade svärdshuggen kan du släcka ljus och slica halmkärvar, bemästra dina motstådare liksom dig själv!
HANMOOSADOJANG
Hanminjok Hapkido
är en stil för dig som vill vända upp och ned på motstådaren, med effektiva slag, tryckpunkter och sparkar. Svep, kast och brutala ledmanipulationer. Ett mycket roligt och effektivt  självförsvar för alla!

Provträna hos oss

BÖRJA REDAN IDAG

Är du intresserad av att börja träna hos oss, då är det bara att komma på två kostnadsfria provträningsveckor. Hanmoosadojang har det största utbudet av Koreanska kampsporter i Sverige.
HANMOOSADOJANG LINKÖPING KAMPSPORT AKADEMI

Jangmookido
Stilen som tar utövaren till nästa nivå kampsport, med den långa bambu stavens dynamiska och flödande rörelser kan Du släcka ljus,  besegra din motståndare eller utmana din kropp med vår unika (long staff) träning  !  

HANMOOSADOJANG

Taekwondo
Planetens "Super Kickers" kampsport. Utövaren knäcker trä plankor med händerna & fötterna och sätter respekt i sina motståndare med effektiva, roterande och hoppande sparkar!

äHanmoosadojang - Linköping Kampsport Akademi är en aktiv ideell förening som har sitt säte i Linköping. Klubben grundades 2011 av Jonny Edvinsson, som nu mera är huvudinstruktör i tre av klubbens kampsporter. Vi är en del av KFUM Linköping Taekwondo och det viktigaste i vår klubbanda, är att alla kan träna, utvecklas och ha kul tillsammans.

Vi står för meningsfulla, fartfyllda och utmanande träningspass, självförsvar, traditionell vapen hantering, motion och tävling samt effektiv fitness för människor som ställer höga krav på sin träning och utveckling. Med det största utbudet av Koreanska stilar i Sverige, så är vi säkra på att du kan hitta en  eller flera kampsporter som passar just dig.

Hapkido  •  Taekwondo  •  Jangmookido  •  Haidong gumdo


Klart, att Du ska träna kampsport hos oss!
 
Hanmoosadojang instruktörer har lång erfarenhet av träning och kampsport, är välutbildade och engagerad i Dig och Din träning. Vår ambition är att ständigt sträva efter att alla våra medlemmar utvecklas. Vi har ett stort kontakt nät världen över av olika mästare i samtliga stilar och det genomsyrar våra unika och effektiva  kamptekniker och träningsmetoder. 
   
Oavsett om du är intresserad av att träna självförsvar, gå ner i vikt, vapenträning, få nya vänner, personlig utveckling eller du som vill satsa högre, börja tävla. Så är du varmt välkommen att börja träna kampsport hos oss.  
Tillsammans ska vi förverkla dina träningsmål.
MÖT VÅR HUVUDINSTRUKTÖR
     JONNY EDVINSSON      

6 Dan Jangmookido
3 Dan Haidong Gumdo
3 Dan Hapkido
1 Dan Taekwondo
1 Dan Jiu-jitsu

 
Jonny har tränat kampsport i över 35 år och 2004  startade han upp sin första kampsport klubb, Lidköping Moodowon. 2011 flyttade han till Linköping och grundade Hanmoosadojang. Jonny är en av få i Sverige som är (master) i flera olika kampsporter. Han har tagit flera utövare från att vara totalt nybörjare till att bli Europa och Nordisk mästare i både Hapkido och Haidong gumdo. Själv har Jonny medaljer från både EM, NM och VM i Sydkorea. Jonny är också, tävlings domare på internationell nivå i både Hapkido och Haidong gumdo. Dessutom har Jonny skapt och grundat stilen Jangmookido. 
Utmana dig själv
UTVECKLAS PÅ HANMOOSADOJANG
Med mer än 35 års erfarenhet, Din professionella kontakt för kampsport, självförsvar, kampkonst och fitness i Linköping.
En plats där du kan börja din kampsportresa !


 
INFORMATION
Ring  0703 127 617
SMS:a eller
Maila
Swish  123 132 69 41
(uppge alltid vad du köper)

BESÖKSADRESS:

Linköping Sporthall
Snickaregatan 35
Centrala LinköpingLÄNKAR
Haidong gumdo
Jangmookido
Taekwondo
Hanminjok Hapkido
KONTAKTA OSS