KOREANSK KAMPSPORT FÖR ALLA!

Träningsglädje • Kamratskap • Personlig utveckling
Hanmoosadojang - Linköping Kampsport Akademi är en aktiv ideell förening som har sitt säte i Linköping och har även träningar i Borensberg. Klubben grundades 2011 av Jonny Edvinsson, som nu mera är huvudinstruktör i tre av klubbens kampsporter. Vi är en del av KFUM Linköping Taekwondo och det viktigaste i vår klubbanda, är att alla i familjen kan träna, utvecklas och ha kul hos oss. Vi står för meningsfulla, fartfyllda och utmanande träningspass, självförsvar, vapen mastering, motion och tävling samt effektiv fitness för människor som ställer krav på sin träning och utveckling. Med det största utbudet av Koreanska stilar i Sverige, kan du hitta något som passar just dig. Vi erbjuder våra medlemmar träningsformerna Haidong gumdo, Taekwondo, Jangmookido och Hapkido.
 
Vår ambition är att ständigt sträva efter att både medlemmar och våra instruktörer utvecklas. Vi har ett stort kontakt nät världen över av olika mästare i samtliga stilar och det genomsyrar våra unika och effektiva  kamptekniker och träningsmetoder. Klart, du ska träna kampsport hos oss!
   

Våra instruktörer har lång erfarenhet av träning och kampsport, är välutbildade och engagerad i Dig och Din träning. Oavsett om du är intresserad av träning för Motion, Utveckling eller VM.  Tillsammans ska vi förverkla dina träningsmål.
Huvudinstruktör
                                                                                                                 Jonny Edvinsson
 
Jonny har tränat kampsport i över 25 år och är grundare av
Hanmoosadojang. Han är en av få i Sverige som är (master)
i flera olika kampsporter. Jonny har tagit flera utövare
från att vara totalt nybörjare till att bli Europa och
Nordisk mästare i både Hapkido och Haidong gumdo.
Dessutom är Jonny grundaren till stilen Jangmookido.


 
6 Dan Jangmookido
3 Dan Hanminjok Hapkido
3 Dan Haidong gumdo
1 Dan Jiu-jitsu 
VI HAR
2
DOJANG/TRÄNINGS LOKALER


400

KVM TRÄNINGS YTA MED 
SKÖN KAMPSPORT MATTA FÖR
BÄSTA TRÄNINGS KOMFORT


MER ÄN

200
MEDLEMMAR, STOR FAMILJ

 
VÅRA KAMPSPORTER
HAIDONG GUMDO
Världens mest snabb växta och populäraste träningsform för svärdsträning, med dynamiska rörelser och svärdshugg kan du bl.a bemästra din motståndare, släckning av ljus och Dig själv!
HAPKIDO
För dig som vill vända upp och ned på motstådaren, med effektiva slag och spark kombinationer, med brutala svep, kast och ledlåsningar, ett mycket roligt sätt att försvara sig på!

MÖJLIGHET TILL PROVTRÄNING!

HAPKIDO - HAIDONG GUMDO - TAEKWONDO - JANGMOOKIDO
 
LÄMNA EN INTRESSEANMÄLAN FÖR ATT FÅ MER INFO.

JANGMOOKIDO
Stilen som tar utövaren till nästa nivå kampsport,  med blixt snabba stav rotationer, tricks, sparkar och kroppsrörelser kan man göra en unik uppvisning, med den långa bambu staven!  

TAEKWONDO
Planetens snabbaste kampsport. Utövaren
knäcker trä plankor med fötterna och sätter respekt i sina motståndare med roterande, hoppande och flygande kombination sparkar!

 Kontakt oss
   Vill du börja träna kampsport?
         Har du frågor kring träning och        grupper mm? Tveka då inte
att kontakta oss!
    Hitta till oss

Linköping Sporthall 
Snickaregatan 35
Ring eller meila

Telefon :  0703 -127 617
    jonny.edvinsson@gmail.com