84326334-BWIT6

.

Vår Vision
HANMOOSADOJANG
Vår vision är att erbjuda glädje och utveckling för så många som möjligt, så länge som möjligt. Hanmoosadojang ska vara det självklara valet för dig som vill träna kampsport på ett framgångsrikt, roligt och säkert sätt i Linköping. Vi kombinerar bredd med elit. I Hanmoosadojang kan alla växa - både i och utanför dojangen / träningslokalen. 

För oss handlar inte kampsport bara om att slåss och svettas... För oss handlar det om karaktärsutveckling. Om att utmana sin fysiska och mentala gränser, att lyfta varandra, att öka sitt självförtoende och att slutligen bli en bättre människa genom kampsporten. Vi vet att människor mår bättre när de rör sig. Därför är vi extra stolta över att kunna erbjuda 4  koreanska kampsporter. Där varje stil är unik med speciella kamp tekniker. Träningen bygger på träningsglädje, kamratskap och personlig utveckling med teknik & taktik i världsklass... 
Det är österländsk visdom kombinerat med västerländsk träningsmetodik.
Hanmoosa betyder
 
"Den Koreanska Krigaren" eller ordagrant
"Den Koreanska Kamp Mästaren
Filosofiskt,innerbär att alla medlemmar i Hanmoosa
ska sträva efter att bemästra sin kropp, både mentalt
och fysiskt. Att bli ett med sig själv eller att bli en
krigare är målet. Vi vet att denna sortens träning är
både rolig och viktigt för alla  människor, för att må bättre och förhoppningsvis kunna leva längre,  i denna kamp/strid, som vi kallar Livet.
 
Utmana dig själv
UTVECKLAS PÅ HANMOOSADOJANG
Med mer än 25 års erfarenhet, Din professionella kontakt för kampsport, självförsvar, kampkonst och fitness i Linköping.
En plats där du kan börja din kampsportresa !INFORMATION
Ring 0703 127 617
SMS:a eller
Maila
Swish  123 132 69 41
(uppge alltid vad du köper)

BESÖKADRESS:
Linköping Sporthall
Snikaregatan 35
Centrala LinköpingLÄNKAR
Haidong gumdo
Jangmookido
Taekwondo
Hanminjok HapkidoKONTAKTA OSS